jousipuristinteline

Jousipuristimet kuntosaleille!

Moni kuntosalilla kävijä ja aktiiviurheilja laiminlyö täysin puristusvoimaharjoittelun. Jopa silloinkin kun omassa urheilulajissaan hyvästä puristusvoimasta olisi merkittävää etua. Jousipuristin yksittäisenä laitteena ei ole tyypillinen kuntosaliväline, mutta ratkaisuna kuntosaleille on Glowayn jousipuristinteline. Telineessä on mukana 8 puristinta ja kokoluokat ovat  60, 100, 150, 200, 250, 300, 350 ja 400 lbs. Pystymallinen teline ei vie paljon lattiatilaa ”ahtaimmiltaakaan” saleilta.

Jousipuristintelineet ovat löytämässä asiakaskuntaa varsinkin perinteisistä ”rautasaleista”, mutta uskomme käyttäjiä olevan myös kuntokeskuksissa.  Urheiluseurojen kuntosaleilla, lajista riippuen, jousipuristinteline olisi enemmän kuin tarpeen. Laite löytyy nykyään esim. Jokereiden SM-liiga joukkueen kuntosalilta ja Suomen urheiluopiston (Vierumäki) kuntosalilta.

Suomen urheiluopisto ja Gloway Invent Oy tekevät vuoden 2010 aikana selvitystyötä puristusvoiman aktiivisen harjoittelun merkityksestä eri urheilulajeissa.

Jousipuristinteline on Glowayn oma tuote ja näitä ei muualta saa.

Hinta: 490 € ( + alv 24%)

Kysy lisää:  Yhteystiedot