Toimitusehdot

Toimitusehdot Glowayn Invent Oy:n tuotteille. Kumppanuusmainonnassa noudatetaan myyjäyrityksen toimitusehtoja.

1. TILAAMINEN:

Jos asiakas haluaa poiketa toimitusehdoista, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostilla info@gloway.fi.

Asiakkaan on ilmoitettava riittävät ja oikeat tiedot tuotteen perille saamiseksi. Jos asiakas katsoo tarpeelliseksi niin puhelinumeron, erillisen laskutusosoitteen, tilausnumeron yms.  voi ilmoittaa lisätietoja kohdassa.

Alle 18-vuotiaan on ilmoitettava myös huoltajan nimi ja sähköpostiosoite tilauksen lisätiedot kohtaan.

Tilaukset voi tehdä sähköpostitse, puhelimitse, kirjeitse tai voi käyttää tilauksen apuna verkkokauppasivustoa.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitus- ja maksuehtoihin, jotka koskevat toimituksia.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen ja tilausvahvistus on lähetetty tilaajan sähköpostiin.

Varaamme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä isommissa erissä – esim. huonosta saatavuudesta johtuen.

Gloway Invent Oy:llä on mahdollisuus kaupan purkamiseen ja etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen: tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista ym. ulkopuolisen toimijan aiheuttamasta syystä.

Ennen ostopäätöstä tutustu huolellisesti tuotteisiin verkkosivuillamme.

Mikäli yksityisasiakas ei hyväksy tuotepaketin sisältöä, tulee hänen palauttaa tuote Gloway Invent Oy:lle viimeistään 14 päivän sisällä tilauspäivästä laskettuna, palautusoikeuden puitteissa takaisin (katso kohta palautukset).

2. HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät alv:n, ellei tarjouksessa tai hinnastossa ole muuten mainittu.

Laskutusasiakkaalta ei veloiteta erillisiä laskutuskuluja.

Erillisiä käsittelymaksuja ei lisätä tuotteiden hintoihin. Tuotteen hintaan lisätään ainoastaan ne toimituskulut, jotka muodostuvat joko siitä summasta, jonka Gloway Invent Oy maksaa ulkopuolisille toimijalle (Itella, Matkahuolto) ts. postituskulut tai rahtikulut tai kulut jos Gloway Invent Oy itse toimittaa tavaran asiakkaalle.

Jos toimituskulut poikkeavat tuotetiedoissa mainituista tai  niitä ei ole mainittu ollenkaan, toimituskulut vahvistetaan tilausvahvistuksen yhteydessä jolloin asiakas voi vielä perua kaupan. Toimituskuluja pyritään ilmoittamaan mahdollisimman tarkasti tuotteiden hintatietojen yhteydessä.

Myytävien tuotteiden tuotetiedot näkyvät sivuilla www.gloway.fi. Tuotetietovirheen takia tehtävä palautus on asiakaspalautuksena maksuton. Palautus on tehtävä kohtuullisessa ajassa kun virhe on havaittu tai olisi kuulunut havaita. Asiakkaan tulee havaita virhe kohtuullisessa ajassa.

Gloway Invent Oy:n myy tuotteitansa niillä hinnoilla kuin se nettisivuillansa ilmoittaa tilauspäivänä. Jos esim. teknisistä tai muista syistä on kyseessä hintavirhetapaus Gloway Invent Oy voi vedota erehdykseen, esimerkiksi, jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että kuluttajan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo.

3. TOIMITUS

Oman kuljetuspalvelun lisäksi tuotteiden toimituksessa käytämme Itellan sekä Matkahuollon toimituspalveluja ja tavarat toimitetaan yleisten kuljetusehtojen mukaisesti.

Pyrimme ilmoittamaan mikäli tilauksen toimitusaika on enemmän kuin 7 päivää.

Tilauksen peruutukset suositellaan tehtäväksi sähköpostitse.

Asiakkaan erikoistoivomusten mukaan toimitettavien tuotteiden toimituksesta sovitaan erikseen.

4. MAKSUEHDOT

Yksityisasiakkaille toimitetaan tuotteet  ennakkomaksulla ja tähän löytyy verkkokaupastamme hyvät ja turvalliset kolmannen osapuolen verkkomaksutyökalut.  Yritysasiakkaille lasku lähetetään tuotteen mukana tai erikseen myöhemmin. Meillä on myös valmius verkkolaskutukseen.

5. PUUTTEET, VIRHEELLISET TOIMITUKSET JA TAKUU

Kuljetuksenaikaiset vahingot käsitellään yleisten kuljetusliikkeiden ohjeiden mukaan. Havaitessasi kuljetuksenaikaisen vahingon, ilmoita siitä viipymättä kuljetusliikkeeseen tai ota yhteyttä myyjään. Kuljetusliikkeillä on kuljetusvakuutukset rikkoontuneiden lähetysten varalta.

Puutteellisten tai virheellisten toimitusten osalta tapahtuvan täydennystoimituksen tai vastaavan hinnanalennuksen laskentaperusteena käytetään tarjouksessa tai hinnastossa mainittuja hintoja ja myyjän vastuu rajoittuu vain puutteellisen tai virheellisen tavaraerän korvaamiseen. Myyjällä ei ole vastuuta ostajalle mahdollisesti koituvasta välillisestä vahingosta.

Koska myyjä ei voi vaikuttaa tuotteen lopullisiin käyttöolosuhteisiin, kuljetukseen, varastointiin, käsittelyyn tms. tuotteen virheettömyys taataan ainoastaan toimitushetkellä.

Tuotetakuu noudattaa kuluttajansuojan ehtoja. Tuotteilla on tuotekohtainen valmistajan tuotetakuu, jonka puitteissa virheellinen tuote korjataan tai vaihdetaan uuteen.

Tavara- ja rahaliikenteessä yritys ei vastaa kolmansien osapuolien virheistä.

6. PALAUTUKSET

Yksityisasiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeuden tarkoitus on, että verkkokauppa- tai postimyyntiasiakkaalla on samanlainen mahdollisuus tutustua tuotteeseen kuin ostaisi sen kaupasta.  Selvästi käytettyä tuotetta ei voi palauttaa. Yritys ei automaattisesti ole sitoutunut vastaamaan tuotteen palautuskuluista. Maksun palauttamisesta ei aiheudu kuluttajalle kustannuksia.

Ennen palautusta pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun, sähköpostilla.

Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäispakkauksissa eikä niissä saa olla hinnoittelu- tai muita merkintöjä. Poikkeuksen tähän muodostaa vain laatuvirheeseen perustuva palautus.

7. OMISTUSOIKEUDET JA VASTUU

Tavara siirtyy ostajan omaisuudeksi kun se on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä ostajalle.