Yritys

gloway_logo

 

 

 

Gloway Invent Oy on aloittanut toimintansa vuonna 2008. Alunperin  urheilu-, kuntoilu- ja terveydenhoitoalan laitteiden suunnitteluun, valmistukseen ja maahantuontiin keskittynyt yritys sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Yrityksemme postiosoite on Espoossa, tuotevarastomme on Kirkkonummella ja markkinointia hoidetaan Helsingin Pitäjänmäessä.

Nykyään yrityksen painopiste on ohjelmistojen ja laitteiden suunnittelussa ja prototyyppien rakentelussa. Suunnittelemme ja rakennamme  yksittäiskappaleita tai sarjoja myös ulkopuolisille tilaajille. Yrityksellämme on pieni konepaja ja käytämme sitä mahdollisuuksien mukaan, mutta käytämme myös alihankkijoita kotimaassa ja ulkomailla. 

Ohjelmistosuunnittelussa olemme 2011 aikana siirtyneet mobiilisovelluksiin ja työkaluna ovat Microsoftin Windows Phone – kehitysohjelmat. Olemme App Hub – kehitysympäristön jäsen ja Microsoftin mobiilisovelluksen sertifiointi kuuluu jäsenistön palveluihin.

Maahantuonti on myös merkittävä osa yrityksen toimintaa. Yritykset ja yksityiset voivat ostaa tuotteitamme netin kautta (Glowayn verkkokauppa) tai ottamalla yhteyttä suoraan meihin (yhteystiedot).